1 tavuk göğsü
1 bardak kuskus
2 bardak süzme yoğurt
1 kaşık mayonez
2 diş ezilmiş sarımsak
1 bardak iri çekilmiş ceviz
Tuz, karabiber
Dereotu
Zeytinyağı
Kırmızı pul biber
Tavuk göğsünü haşlıyoruz ve küçük küçük parçalara ayırıyoruz.
Kuskusları hafif diri olacak şekilde haşlıyoruz ve soğuk sudan
geçiriyoruz. Mayonez, ezilmiş sarımsak ve yoğurdu farklı bir kapta
karıştırıyoruz.
Bütün malzemeleri birleştiriyoruz. İri dövülmüş ceviz tuz ve karabiber ilave ediyoruz ve servis kabına alıyoruz.
Üzerine zeytinyağında
hafif kızdırdığımız pul biberi
gezdiriyoruz.
Dereotu ile süslüyoruz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder