- 1 ayva
- 1 elma
- 4 kaşık şeker
- Tarçın
- 4-5 adet burçak bisküvi
- Portakal rendesi
- 2 paket vanilyalı puding
- 2,5 su bardağı portakal suyu.
- 2,5 su bardağı süt
- Hindistan cevizi
Öncelikle1 elma 1 ayvayı rendeleyin tarçın,
şeker ve portakal kabuğu ilavesi
ile pişirdikten sonra bisküvileri içine kırın kariştırın soğusun. Kup bardaklarınızın içine
paylaştırın.
1 tencerenin
içine 1 paket vanilyalı pudingi ve 2,5 su bardağı sütü koyarak
pişirin. Kuplara birer kepçe vanilyalı puding koyun. Biraz soğusun.
Daha sonra diğer vanilyalı pudingi de 2,5 su
bardağı portakal suyu ve biraz portakal rendesi ilave ederek başka bir tencereye koyarak pişirin. Bu portakallı
pudingi de kup bardaklarına, sütlü pudingin üzerine ilave edin.
Katları bu şekilde tamamlayın.
Buzdolabında biraz bekletin.
Üzerine biraz Hindistan cevizi ile servis
yapabilirsiniz.
Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder